• 4851659845

TWOHANDS Highlighter, 6 pastellfarger, 20079

farge:

  • color
  • color
  • color
  • color
  • color
  • color

STØRRELSE: Velg en STØRRELSE


Produkt detalj

Kunde anmeldelser

produkt detaljer

Stil:Highlighter, Meiselspiss
Merke:TOHENDER
Blekkfarge:Rosa, oransje, gul, grønn, blå, lilla.
Punkttype:Meisel
Antall stykker:6
Gjenstandsvekt:3,84 unser
Produkt-dimensjoner:6,49 x 4,72 x 0,71 tommer

 

Funksjoner

Tde myke, fasjonable fargene vil gi arbeidet ditt et subtilt, men stilig utseende, inkludert rosa, oransje, gul, grønn, blå, lilla.

Hurtigtørkende blekk forhindrer flekker og flekker.

De to linjers breddene, 1 mm + 5 mm - ideell for å fremheve tekster i forskjellige størrelser samt for å tegne linjer med forskjellige tykkelser.

De er trygge å bruke for alle studenter, kontorarbeidere og nesten alle (barn, voksne osv.)

Detaljer

asvv
vqqebq

Kunde anmeldelser

bedre lesbarhet - ikke distraherende

★ Anmeldt i USA 1. januar 2020

Farge: Pastell Størrelse: 6-Count

Å fremheve i mine bibler og ulike bøker er noe jeg liker å gjøre fra tid til annen.De ledende merkevarenes farger er for dristige, strålende og mørke for mine formål.Jeg foretrekker de mer subtile pastellnyansene til disse TWOHANDS highlighterne.Pastellfargene gjør det lettere å lese teksten, noe som betyr at kontrasten fra svart trykk ikke trenger å konkurrere med en for mørk eller for livlig høylysfarge.Også, gjennomblødningen på den andre siden er ikke så distraherende som med de alternative merkenes farger.Så hvis du liker å bruke highlightere for å markere viktige tekster og liker ideen om å bruke forskjellige farger, men skyr dem på grunn av at de er for mørke eller for levende, er disse highlighterne for deg!

Mine favoritt highlightere!

★ Anmeldt i USA 14. oktober 2019

Jeg elsker fargene.De er ikke ekstremt lyse og blekket blør ikke gjennom papiret mitt (så lenge du ikke bruker de billige tingene lol).Spissen er sterk og bred.
*HVIS* du bruker blyanter, vil disse highlighterne bli "flekket" av grafitten.Jeg bruker vanligvis en penn så det er ikke noe problem for meg.Det er ingen flekker eller flekker når det brukes på blekk.

Så søt og effektiv

★ Anmeldt i USA 23. juni 2021

Jeg har bare hatt dem i et par dager, så jeg kan ikke ta på lang levetid, men jeg kan si at jeg vil kjøpe tilbake og hvorfor.Fargene er iøynefallende, men ikke smerteutholdende.Den gråaktige fargen kan være en favoritt.Ingen av dem smører ut eller blir tilsmusset av blyanten min, og de har ikke bløt gjennom på planleggingspapiret mitt.Jeg er absolutt en fan, og jeg håper du vil prøve det ut.Det var uten tvil høydepunktet i uken min;)

Skriv din melding her og send den til oss